Hvem er vi?
Ryan & Højlund er grundlagt af filosoffen Thomas Ryan Jensen og ledelsesrådgiveren Michael Højlund Larsen. Vi kombinerer filosofisk faglighed med mangeårig konsulenterfaring i en række unikke tilbud til private, offentlige og frivillige organisationer.

Thomas Ryan Jensen, Solskrænten 11, 3390 Hundested
Ethvert menneske har en filosofi, som har afgørende betydning for de valg vi træffer i livet. Min mission er at inspirere mennesker til at blive klogere på deres levede filosofi. Jeg er cand. mag i filosofi med en efteruddannelse som filosofisk praktiker. Jeg er formand for Halsnæs filosoferer og bestyrelsesmedlem i Dansk Selskab for Filosofisk Praksis. Jeg har siden 2001 arbejdet på et praktisk filosofisk grundlag som ledelseskonsulent, underviser og dialogpartner for en efterhånden meget bred vifte af mennesker, organisationer og virksomheder. Mit CV findes her.

   

Michael Højlund Larsen, Ny Kirstinebergvej 16, 4800 Nykøbing F.
Min passion er filosofi og ledelse, og denne kobling har været drivkraften og retningen i mit arbejdsliv både som konsulent, leder og ledelsescoach.
Jeg er cand.polyt. og master fra DPU med speciale i filosofi og ledelse. Jeg har siden 1991 arbejdet med udvikling af ledelse og ledere i både private og offentlige virksomheder. Jeg er forfatter til bogen "Praktisk filosofi og ledelse", der er udgivet på Børsens Forlag. Mit CV findes her.

 

 

Thomas Ryan Jensen mail@thomasryanjensen.dk Tlf.: 28 10 93 00 | Michael Højlund Larsen michael@hojlundlarsen.dk Tlf.: 24 40 50 20